KOTISALSA
Tiiviskurssi
 

Silvio Jesús Quevedo Vázquez (Kuuba)
zin b1b2ztza

Silvio on kotoisin Kuubasta. Ammatiltaan hän on ATK-insinööri. Silvio aloitti opettamaan salsaa Suomessa. Vuonna 2008 hän perusti KotiSalsan. Silvio oppi tanssimaan salsaa, folkloristisia tansseja, rumbaa ja congaa Havannassa Kuubassa. Hän tanssi lapsuudessaan karnevaaleissa ja kilpaili yliopistojen välisissä tanssikisoissa kulttuurifestivaaleilla yliopistossa (ISPJAE). Vuonna 2009 sai ZUMBA ohjaajan lisenssin B1, vuonna 2010 lisenssit B2 ja ZumbaToning, ja vuonna 2011 Zumbatomic

Lahdessa on järjestänyt salsafestivaalin ja salsakarnevaalin, sekä salsaton-karnevaalin, Tampereella, Hämeenlinna ja Toijalassa on järjestänyt workshop, zumba-maraton ja megazumba-maraton ja salsaillat.

Vuona 2013 alkaen aloiti promoottorinsa uransa Suomessa. Tampereella, Helsingissä ja Turussa on järjstänut salsakonserttia jossa on ollut salsabandiä, esim. Havanna De Primera, Charanga Habanera, Leonel Limonta y Azúcar Negra, Adalberto Álvarez y su Son, Yuly y Habana C feat. Alexander Acosta, Robert Armas y Los Conquistadores de la Salsa (PER-CUB), Barbaro Fines y Su Mayimbe(PER-CUB), Tiempo Habana (HKI-CUB)

Tanssin lisäksi harrastaa monenlaista urheilua, esim. lentopalloa jossa on voittanut 8 kertaa Viking Line Cup ja on pelannut Baseball SM-sarja. Toimii myös tuomarina molemmissa lajeissa.

Valmistui Hyvinvointivalmentaja, Kuntosalivalmentaja ja Spartan kahvakuulaohjaaja vuonna 2015 ja myös on Personal Trainer koulutuksessa.

Varaus netissä

Täytä kaikki kohdat
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Paikkakunta
Päivä
Tanssi, tapahtuma
Henkilömäärä
Kellonaika
Voi maksaa tunnit, salsaillat ja tapahtumat Smartum-liikuntaseteleillä ja -kulttuuriseteleillä, Virikeseteleillä, Tyky-Kuntoseteleillä.

liikuntaseteli Smartumin liikuntasetelit
kultturiseteli Smartumin Kulttuurisetelit
Virike_seteli Virikeseteli
Tyky_seteli Tyky-Kuntoseteli
SOOLOSALSA PARISALSA REGGAETON ZUMBA ZUMBA TONING Kotisalsa | kotisalsa@kotisalsa.net | puh. 050 9303335