KOTISALSA
ZumbaMarathon


Zumba
Zumba® Fitness - Liikuntamuoto, joka on sekä hauskaa että tehokasta!
Se on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. ZUMBAN kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa. Treenatessa, vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa, arjen huolet unohtuvat.

ZUMBA-tunnin jälkeen olet aina hyväntuulinen ja energinen. Tunnin aikana yhdistellään useita musiikki- ja tanssityylejä, joista kootaan dynaaminen, innostava ja tehokas paketti.

ZUMBASSA hyödynnetään aerobicille tunnusomaista intervalli- ja kestävyysharjoittelua, jolla saadaan maksimoitua kehon kaloreiden kulutus ja rasvanpoltto. Siihen yhdistetään helppoja tanssiaskelia vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin. Jokainen tunti on ainutlaatuinen ja hauska. Uskomme, että se motivoi ja kannustaa sinua tulemaan ZUMBA-tunnille yhä uudestaan ja uudestaan.

ZUMBA sopii sekä vasta-alkajille että pidempään liikuntaa harrastaneille.

Tervetuloa zumbaamaan!

SooloSalsa / Salsa Show
Tunneilla opit monet eri harjoitukset kehittävät kehosi liikkuvuutta.

Parisalsa alkeet
Parisalsatunneilla opit erilaisia kuvioita parin kanssa, mutta ennen paritunteja on hyvä opetella ensin tanssimaan soolona, jotta tanssiminen parin kanssa sujuu helpommin.

Parisalsa alkeisjatko
Parisalsa alkeisjatko tunnit sisältävät sekä soolo- että parisalsaa. Tällä tasolla aloittaminen vaatii sekä soolo- että parisalsan osaamista.

Salsaton / Salsaton Show
Salsaton tunneilla opit tanssimaan soolona salsa ja reggaeton. Monet eri harjoitukset kehittävät kehosi liikkuvuutta. Tämä taso on avoin kaikkille.

Reggaeton
Reggaeton tunneilla koko vartalosi pääsee todella töihin. Tanssi perustuu ylävartalon ja lantion voimakkaisiin liikkeisiin.

LatinoMix
LatinMix tunneilla opit tanssimaan soolona, salsa ja reggaeton. Tunnit tehdään soolosalsa ja reggaeton koreografiat jotka tehdään yhteensä tunnin lopussa. Monet eri harjoitukset kehittävät kehosi liikkuvuutta. Tämä taso on avoin kaikkille.

Rueda de casino
Tunneilla opit kuviot ja salsasormut. Tanssitaan ympyrällä, tanssipari vaihtoo joka kuvion/sormun harjoituksen jälkeen

Bachata
Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva hidas, pehmeä ja romanttinen paritanssi, jossa monimutkaisia kuvioita tärkeämpää on olla toisen lähellä

Merengue
Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva hauska, vauhdikas ja keinuva paritanssi, jossa liikettä saa erityisesti lantiosi.

Conga
Kuubasta kotoisin oleva conga on karnevaalitanssi, jota normaalisti tanssitaan kaduilla ryhmässä. Jotkut laulavat ja soittavat, muut tanssivat.

LIHASKUNTOTREENIT TUNNIT
PushUp 45'
Tunnilla keskitytään aktiivisesti ylävartalon lihasten työstämiseen erilaisten, sekä helppojen että haastavien harjoitusten avulla. Lihakset lämmitetään tunnin aluksi, jonka jälkeen treenataan niin rintaa, olkapäitä, hartioita kuin käsien lihaksiakin. Lopuksi lyhyet palauttavat venytykset. Tunnilla voi tehdä liikkeet oman kunnon mukaan, mutta haastettakin tarjotaan! Muistathan kehon kokonaisvaltaisuuden, eli yhdistele erilaisia tunteja treenaten monipuolisesti koko kehoa!

SixPack 45'
Tunnilla keskitytään aktiivisesti keskivartalon lihasten työstämiseen erilaisten, sekä helppojen että haastavien harjoitusten avulla. Lihakset lämmitetään tunnin aluksi, jonka jälkeen treenataan vatsalihaskorsetin muodostavia lihaksia; vatsaa, selkää ja kylkien lihaksia. Lopuksi lyhyet palauttavat venytykset. Tunnilla voi tehdä liikkeet oman kunnon mukaan, mutta haastettakin tarjotaan! Muistathan kehon kokonaisvaltaisuuden, eli yhdistele erilaisia tunteja treenaten monipuolisesti koko kehoa!

Squatting 45'
Tunnilla keskitytään aktiivisesti alavartalon lihasten työstämiseen erilaisten, sekä helppojen että haastavien harjoitusten avulla. Lihakset lämmitetään tunnin aluksi, jonka jälkeen treenataan erityisesti jalka- ja pakaralihaksia. Lopuksi lyhyet palauttavat venytykset. Tunnilla voi tehdä liikkeet oman kunnon mukaan, mutta haastettakin tarjotaan! Muistathan kehon kokonaisvaltaisuuden, eli yhdistele erilaisia tunteja treenaten monipuolisesti koko kehoa!

KEHONHUOLTOTUNNIT
Venyttely
Venyttely on erittäin tärkeä osa lihashuoltoa parantaen liikkuvuutta ja aineenvaihduntaa. Tunti sisältää rentouttavaa venyttelyä, jonka päätavoitteena on hyvä olo. Ota mukaan lämmintä vaatetusta.

Varaus netissä

Täytä kaikki kohdat
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Paikkakunta
Päivä
Tanssi, tapahtuma
Henkilömäärä
Kellonaika
Voi maksaa tunnit, salsaillat ja tapahtumat Smartum-liikuntaseteleillä ja -kulttuuriseteleillä, Virikeseteleillä, Tyky-Kuntoseteleillä.

liikuntaseteli Smartumin liikuntasetelit
kultturiseteli Smartumin Kulttuurisetelit
Virike_seteli Virikeseteli
Tyky_seteli Tyky-Kuntoseteli
SOOLOSALSA PARISALSA REGGAETON ZUMBA ZUMBA TONING KuubanMIX LAtinoMIX Lihaskuntotreenit | Kotisalsa | kotisalsa@kotisalsa.net | puh. 050 9303335